Καλώς ήρθατε!

Σας καλωσορίζουμε στον νέο μας διαδικτυακό χώρο. Μία νέα προσπάθεια άρχισε εδώ και ένα μήνα περίπου με μπόλικη δουλειά αλλά χωρίς να μας λείπει ποτέ το κέφι, το μεράκι, και ο ενθουσιασμός.

Αποφασίσαμε λοιπόν πριν από λίγο καιρό – ακούγοντας πρώτα τις δικές σας προτάσεις – να εκσυγχρονιστούμε διαδικτυακά ανοίγοντας έναν νέο χώρο που σε λίγο καιρό θα μπορείτε να κάνετε και τις αγορές σας. Συνοψίζοντας θα σας πούμε για τις μεγάλες αλλαγές στον χώρο μας:

  • Ο χώρος είναι ιδανικός τώρα πια για να “σερφάρετε” στα ενδότερα μας, όποια συσκευή και αν διαθέτετε. Pc, laptop, smartphone, tablet. Δώσαμε έμφαση στο λεγόμενο mobility ώστε να έχετε τις ίδιες ευκολίες από οποιαδήποτε συσκευή.
  • Ηλεκτρονικό κατάστημα. Η μεγάλη μας αλλαγή, αλλά και με πολλές ευκολίες. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να δείτε τα προϊόντα μας. Έχουμε απλοποιήσει τα πάντα ώστε να κάνουμε τις αγορές σας απλά διασκέδαση!
  • Ασφαλείς συναλλαγές. Ο χώρος της Sungrace πλέον καλύπτεται από SSL. Όλες οι συναλλαγές σας και τα δεδομένα σας είναι απολύτως ασφαλή.
  • Επικοινωνία χωρίς όρια. Παντού υπάρχουν φόρμες επικοινωνίας για να μας στείλετε μήνυμα. Όμως δεν σταματάμε εδώ. Από Σεπτέμβρη θα έχουμε και την δυνατότητα να μας στέλνετε μηνύματα ζωντανά. Είμαστε συνέχεια κοντά σας.
  • Νέα. Τον χώρο δεν θέλαμε να τον έχουμε μονότονο. Αποκλειστικά e-shop. Οπότε θα ενημερώνεστε για όλα τα νέα μας και όχι μόνο! Θα μπορείτε να βλέπετε αναλυτικές παρουσιάσεις προϊόντων, προσφορές, καθώς και τις δραστηριότητες μας στις εκθέσεις.

Ζητάμε την υπομονή σας αφού ο χώρος θα είναι έτοιμος ως ηλεκτρονικό κατάστημα αρχές Σεπτέμβρη. Σας ευχαριστούμε για τα πολλαπλά e-mails που μας στέλνετε. Συνεχίστε να μας στέλνετε προτάσεις. Σας ακούμε!

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *