Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

1.Εφαρμογή
Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστότοπου (website) Sungrace.gr.
Το Sungrace.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του διαδικτύου της ατομικής επιχείρησης με την Επωνυμία Λάζου Μαρία ‘Sungrace’ ,που εδρεύει στον Δήμο Νίκαιας Αττικής, οδός Μεσολογγίου, αριθμ. 64, τ.κ. 18451 και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 043916731 και Δ.Ο.Υ. Νίκαιας,
ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας [email protected],
τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 213 0238027.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.
Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς.

Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

  1. Παραγγελίες
    Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο www.sungrace.gr και είναι δεσμευτικές μόνο εφόσον έγιναν δεκτές από την επιχείρησή μας, δηλαδή έως ότου λάβετε ένα e-mail από εμάς με το οποίο αποδεχόμαστε την παραγγελία σας (Επιβεβαίωση Παραγγελίας).

Πριν την αποστολή της φόρμας Παραγγελίας παρακαλούμε να λάβετε γνώση των εξής στοιχείων: – τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε. – τις αναγραφόμενες τιμές των προς πώληση προϊόντων μας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος ΦΠΑ. – πληροφορίες για τις χρεώσεις αποστολής των προς πώληση προϊόντων.
– Οι διάφορες προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση.

  1. Πληροφορίες προϊόντων
    Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για εμάς.
    Τα χαρακτηριστικά και οι περιγραφές των προϊόντων αυτών, προέρχονται από τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας.
    Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τις τεχνικές ανακρίβειες που τυχόν περιλαμβάνονται στα κείμενα περιγραφής τους.
  2. Εγγύηση
    Η επιχείρησή μας δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα τρίτων δηλαδή προϊόντα που δεν κατασκευάζονται από εμάς και τα οποία εμείς απλώς μεταπωλούμε.
    Για αυτά τα προϊόντα θα λαμβάνετε εγγύηση, όταν αυτή υπάρχει, απευθείας από τον κατασκευαστή και θα εσωκλείεται στην συσκευασία του προϊόντος.
  3. Τρόποι Πληρωμής
    Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω της Ιστοσελίδας μας www.sungrace.gr,
    η επιχείρηση διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:
    • Με αντικαταβολή, Η παραγγελία σας έρχεται με courier και πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή
    • Με πιστωτική και χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard και American Express. Μεταφέρεσαι αυτομάτως στο ασφαλές περιβάλλον του i-bank e-commerce της Εθνικής Τράπεζας και πραγματοποιείς τη συναλλαγή σου.
    • Πληρωμή μέσω PayPal. Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
    • Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή με e-mail του αποδεικτικού κατάθεσης.
  4. Υπαναχώρηση – Επιστροφές Προϊόντων
    Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε στάδιο και να επιστρέψετε το προϊόν, για οποιονδήποτε λόγο, αζημίως, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής του προϊόντος.
    Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:
    – το προϊόν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς να αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του.
    – το προϊόν συνοδεύεται από απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.
    Η ειδοποίηση ακύρωσης πρέπει να σταλεί με email στο [email protected] και πρέπει να αναφέρει τα πλήρη στοιχεία σας, περιγραφή του προϊόντος που έχετε παραγγείλει και τον αριθμό της παραγγελίας που θέλετε να ακυρώσετε.
    Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί, όπως ανωτέρω περιγράφεται, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν και αφού σας ενημερώσουμε με e-mail ότι αποδεχτήκαμε την επιστροφή του.
    Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική και επανειλημμένη άσκηση της δυνατότητας αυτής, δηλαδή επανειλημμένως σε παραγγελία προϊόντων και κατόπιν ακύρωση της σύμβασης και μη παραλαβή τους, δικαιούμαστε να αρνηθούμε στο μέλλον παραγγελίες από αυτόν.
  5. Πνευματικά Δικαιώματα
    Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και γενικά όλων των αρχείων αυτού του site, αποτελεί πνευματική μας ιδιοκτησία και προστατεύεται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
    Για το λόγο αυτό, απαγορεύεται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναδημοσίευσης, αναμετάδοσης ή απομίμησης άνευ ρητής συναινέσεως.
    Κατ’ εξαίρεση ορισμένα προϊόντα και τα λογότυπα επ’ αυτών αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία νομικών ή/και φυσικών προσώπων που τα κατασκευάζουν και που κατά τις διατάξεις του νόμου, έχουν κατοχυρωθεί ως πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία αυτών.
  6. Περιορισμός ευθύνης
    Η Εταιρεία δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για την διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο χρήστη/πελάτη και αναλαμβάνει, σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων αυτών, να τον ενημερώνει έγκαιρα περί της μη διαθεσιμότητας.
    Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει πληροφορίες για το περιεχόμενο (λ.χ. ονόματα, πληροφορίες, φωτογραφίες, απεικονίσεις) και τις ιδιότητες των προϊόντων που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου, όπως είναι στην πραγματικότητα.
    Σε καμία περίπτωση η Εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία (η οποία μπορεί να συνίσταται σε απώλεια κερδών ή δεδομένων) που τυχόν θα υποστεί ο χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΤΑΙΡEIΑΣ, τη χρήση αυτού ή και με την αδυναμία παροχής προϊόντων και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
  7. Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία:
    Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων τoυ Πειραιά. Για την επίλυση κάθε διαφοράς από την παρούσα πώληση αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια Πειραιά.
Share your love