Καλώς ήρθατε στην Sungrace

Η εταιρεία μας

Επιχειρηματίας και Ιδιοκτήτρια της Sungrace

Η Λάζου Μαρία ιδιοκτήτριά της επιχείρησης Sungrace, με 30 χρόνια πορείας στον χώρο τον πωλήσεων , είχε σαν όραμα την δημιουργία μιας επιχείρησης που να έχει σαν προτεραιότητα τους πελάτες της, και να δημιουργεί ξεχωριστά και μοναδικά προϊόντα που θα καλύπτουν τις ανάγκες τόσο της τουριστικής όσο και της γενικότερης αγοράς. Με πολλές ιδέες μεράκι και πολύ αγάπη γι αυτό που κάνει, πορεύεται μέσα στον χώρο των επιχειρηματιών, δημιουργώντας πραγματικές και ειλικρινείς σχέσεις με όλους, πελάτες και συνεργάτες.

Το Logo της Sungrace!

Τόσο το όνομα, όσο και το λογότυπο της Sungrace, δεν είναι τυχαία! Και τα δύο αντικατοπτρίζουν την φιλοσοφία της!
Αρχικά το Sungrace αποτελείται από δύο συνθετικά… Το “Sun” (που σημαίνει ήλιος) και το “Grace” (που σημαίνει χάρη – ευλογία )
Σε μια πιο ελεύθερη μετάφραση… Η χάρη του ήλιου!  Και γιατί ήλιος;
Γιατί αγαπάμε το φως! Γιατί ζούμε σε μια χώρα λουσμένη στο φως, στην ομορφιά και στα χρώματα!
Ο ήλιος της Sungrace αντιπροσωπεύει τον ήλιο της Ελλάδας μας! Έναν ήλιο που, παρόλα τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε, είναι εκεί να μας φωτίζει, να μας ζεσταίνει και να μας δίνει ελπίδα!!!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Sungrace είναι μια εταιρία που ειδικεύεται στο χονδρικό εμπόριο ειδών δώρου.Με ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στο χώρο του εμπορίου, στη Sungrace έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς, αλλά και μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας μεταξύ των πελατών μας!

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Με αφοσίωση και αγάπη σε αυτό που κάνουμε, σας προσφέρουμε προϊόντα τα οποία είναι χρηστικά, κομψά και έξυπνα όσο και οικονομικά. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε γυαλιά διαβάσματος, διακοσμητικά, αξεσουάρ, καθρεφτάκια ομορφιάς, κοσμήματα, ταξιδιωτικά είδη και αντικείμενα καθημερινής χρήσης, όπως κούπες, πορτοφόλια, τσάντες κλπ. Αναβαθμίστε το κατάστημα σας, διαλέγοντας προϊόντα από την μεγάλη γκάμα της Sungrace.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

Στο μεγαλύτερο ποσοστό απευθυνόμαστε σε καταστήματα με είδη δώρου. Όμως λόγω της μεγάλης μας ποικιλίας προϊόντων, το πελατολόγιο μας διευρύνεται σε καταστήματα όπως βιβλιοπωλεία – χαρτοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών, πολυκαταστήματα, τουριστικά καταστήματα αλλά και φαρμακεία, στα οποία προμηθεύουμε τα ιδιαίτερα γυαλιά διαβάσματος που έχουμε.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Ο λόγος που η Sungrace έχει αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια, είναι η ιδιαίτερη σχέση που έχουμε με τους πελάτες μας. Κατανοούμε τις ανάγκες σας, και είμαστε δίπλα σε κάθε σας βήμα, πρόθυμοι να επιλύσουμε όποια δυσκολία προκύψει. Δημιουργούμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, και τόσο η αξιοπιστία μας όσο και η ποιότητα μας, σε συνάρτηση με τις χαμηλές μας τιμές, είναι οι λόγοι για να επιλέξετε την Sungrace!