Τσάντα με νεράιδα

Σίγουρα όλοι θυμόμαστε τα παιδικά μας χρόνια. Τα χρόνια εκείνα της ανεμελιάς, του παιχνιδιού και της αστείρευτης φαντασίας. Της φαντασίας που μας επέτρεπε να πιστεύουμε στην ύπαρξη όλων εκείνων των μυθικών πλασμάτων των παραμυθιών, όπως γίγαντες, ξωτικά και…νεράιδες!

Εμείς στη Sungrace λοιπόν, (όντας βαθιά φιλοσοφημένοι!) πιστεύουμε πως οτιδήποτε μπορεί να αγγίξει τη φαντασία μας είναι πραγματικό! Έχοντας λοιπόν μια ιδιαίτερη αδυναμία στις νεράιδες, προσπαθήσαμε να τις φέρουμε πιο κοντά σε εσάς, συνδυάζοντας τες με ένα πρακτικό προϊόν που είναι απαραίτητο για κάθε γυναίκα – την γυναικεία τσάντα ώμου.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που κάνει την συγκεκριμένη τσάντα ξεχωριστή είναι τα θετικά και αισιόδοξα μηνύματα που αναγράφονται στο μπροστινό μέρος της τσάντας. Φράσεις και λέξεις που μας τονίζουν πόσο σημαντικό είναι να ζούμε την κάθε στιγμή και να δίνουμε αξία στα πράγματα που έχουν αληθινή σημασία, όπως η φιλία, η αφοσίωση, το γέλιο, η αγάπη.

Τα μηνύματα είναι γραμμένα στα αγγλικά και εκτός από την νεράιδα, περιβάλλονται από ένα πολύ όμορφο σχέδιο. Η τσάντα είναι διαθέσιμη σε 4 διαφορετικά χρώματα με 4 διαφορετικά μηνύματα.

Με πολύ όμορφα σχέδια και χρώματα οι νεράιδες της Sungrace έρχονται να σας συντροφεύσουν στην καθημερινότητά σας και να την κάνουν πιο αισιόδοξη και πιο…παραμυθένια!

Share your love