Τουριστική τσάντα από την Sungrace

Η Τουριστική τσάντα από την Sungrace αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ κάθε γυναίκας για το καλοκαίρι! Ακόμα κι αν έχει μία γεμάτη ντουλάπα με τσάντες ώμου, τσαντάκια, σακίδια και φακέλους, πάντα θεωρεί πως υπάρχει χώρος για ακόμα μια! Όλες οι γυναίκες έχουν αγοράσει πολλές παραπάνω απ’ όσες στην πραγματικότητα χρειάζονται και ελάχιστες φορές το έχουνε μετανιώσει !

Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη από την Sungrace δίνοντας μεγάλη βάση στην ποιότητα κατασκευής και  προσφέροντας άνεση, κομψότητα και μοναδικότητα σε κάθε γυναίκα, βοηθώντας την να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το προσωπικό στυλ και την εμφάνιση της.

Η Sungrace κατανοώντας τις ανάγκες των καταναλωτών δημιούργησε δύο τουριστικούς κωδικούς  σε τσάντα καμβά τον SG16-203-5  και τον SG16-203-6. Οι κωδικοί αυτοί περιλαμβάνουν δύο σχέδια εμπνευσμένα από την μοναδική ομορφιά των Ελληνικών νησιών με τα γραφικά χωριουδάκια, τα πλακόστρωτα σοκάκια και τις εντυπωσιακές εκκλησίες που λούζονται στο φως .

Η επιλογή του σχεδιασμού των δύο αυτών προϊόντων έγινε με βάση την ιστορία και τον χρωματισμό .Τα χρώματα αυτά (μπλε και λευκό) αποτελούν το  βασικό χαρακτηριστικό των περισσοτέρων νησιών τα οποία ξεχωρίζουν λόγω της αρχιτεκτονικής τους αλλά και στο θέμα παραδόσεων και διακόσμησης.

Η Τουριστική τσάντα από την Sungrace είναι κατασκευασμένη από ύφασμα ( καμβά) και έχει διάσταση 46×40 έτσι ώστε να εξυπηρετεί κάθε γυναίκα  στην καθημερινότητα και ειδικότερα  στην παραλία.

Share your love