Η Sungrace προτείνει για το καλοκαίρι!

Όλοι περιμένουμε πως και πως τις διακοπές μας!

Άλλοι θα πάρουν τώρα ον 15 Αύγουστο και άλλοι πιο μετά, υπάρχουν βέβαια και αυτοί που έχουν πάρει ήδη άδεια! Εμείς θα προτείνουμε προϊόντα για αυτούς που βλέπουν τις διακοπές τους να πλησιάζουν.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, τσάντα παραλίας η  Sungrace, έχει να προτείνει πολλά σχέδια και χρώματα για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει! Με φελλό, με ψάθα, με καμβά! Όλες αδιάβροχες και ανθεκτικές για την θάλασσα και με τ σημαντικότερο πλεονέκτημα, με μεγάλη χωρητικότητα για να μην σκέφτεστε τι πρέπει να αφήσετε πίσω γιατί δεν χωράει στην τσάντα σας! Για εσάς που διαλέγετε τσάντα όχι με το υλικό, αλλά με το σχέδιο έχουμε επίσης να σας προτείνουμε μεγάλη ποικιλία με θέματα για να διαλέξετε! Κάντε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία, με στυλ που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!

Γυαλιά Ηλίου, άλλο ένα βασικό αξεσουάρ! Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γυαλιών ηλίου, μοντέρνα, κλασσικά, χρωματιστά, με μεγάλο ή μικρό φακό! Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και εντυπωσιάστε στην παραλία, στο beach bar, στη βόλτα σας! Όλα μας τα γυαλιά έχουν πιιστοποιημένους φακούς που προστατεύουν τα μάτια σας από τις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου!

Ποίος δεν χρειάζεται μαζί του ένα νεσεσέρ για τα απαραίτητα μικροαντικείμενα που υπάρχουν στην τσάντα, ώστε να τα βρίσκει εύκολα και γρήγορα ή ακόμα για να βάζει μέσα τα αντηλιακά του! Η ποικιλία και σε αυτόν το τομέα δεν λείπει από την Sungrace! Βρείτε νεσεσέρ από ύφασμα, αδιαβροχοποιημένο ύφασμα, πετσετέ σε πολλά χρώματα και σχέδια! Διαλέξτε το ασορτί με την τσάντα σας ή και όχι και έχετε πάντα εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε ότι χρειάζεστε!

Το καλύτερο για το τέλος! Καθρεφτάκια απαραίτητο αξεσουάρ για όλους! Έχετε πάντα ένα μικρό καθρεφτάκι μαζί σας, για να μπορείτε να δείτε το αδιάβροχο μακιγιάζ σας μετά την βουτιά, τα μαλλιά σας ή ακόμα και την πλάτη σας για να γνωρίζετε αν έχετε καεί από τον ήλιο! Μεγάλα, μικρά, στρογγυλά, τετράγωνα και ορθογώνια όλα σε μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια! Ανθεκτικό και πρακτικό για να μην χρειαστεί να τρέξετε ποτέ στην τουαλέτα όταν είστε στην παραλία!

Ελπίζουμε οι προτάσεις μας να σας βοηθήσουν και να κάνετε τις πιο χαρούμενες και απολαυστικές διακοπές της χρονιάς, παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν! Μην το βάζετε κάτω και συνεχίζουμε δυναμικά!

 

 

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *