Βραχιόλια Energy Stones και οι “θεραπευτικές” ιδιότητες τους.

H Sungrace για ακόμη μια χρονιά επαναλαμβάνει τον συγκεκριμένο κωδικό με τα βραχιόλια Energy Stones μετά την μεγάλη του επιτυχία, εστιασμένα στην κομψότητα και την ενεργειακή τους δράση.

Στόχος μας να βρισκόμαστε κοντά σας δημιουργώντας για εσάς τις καλύτερες συνθήκες ομορφιάς και ευεξίας στην καθημερινότητα σας.

Εκτός από τις πολλές επιλογές προϊόντων ομορφιάς όπως καθρεφτάκια, τσάντες, νεσεσέρ, πορτοφολάκια, και πολλά άλλα διάφορα είδη,
είμαστε δίπλα σας και στην κατηγορία των κοσμημάτων.

Πολλές επιλογές σε είδη, σχεδιασμούς, και χρώματα βρίσκονται στο ανανεωμένο Site μας και είναι έτοιμα να τα υποδεχτείτε στα καταστήματα σας ή και τα σπίτια σας για προσωπική σας χρήση!

Τα χρώματα που έχουν επιλεγεί για τα συγκεκριμένα βραχιόλια δεν είναι τυχαία, τα έχουμε επιλέξει με πολύ αγάπη και μεράκι από εμάς για εσάς, και είναι αποτέλεσμα μεγάλης έρευνας, και ενημέρωσης.

Πάμε να μάθουμε λοιπόν λίγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις “Θεραπευτικές” ιδιότητες τους.

Ποιες είναι οι Θεραπευτικές ιδιότητες των συγκεκριμένων λίθων:

Αμέθυστος:
Αποτελεί μεγάλο βοήθημα για το νευρικό σύστημα, τους σπασμούς και τις νευραλγίες, γιʾ αυτό και απομακρύνει τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες. Γενικότερα αυτή η πέτρα αποτελεί ισχυρή ασπίδα προστασίας για όλες τις μορφές πόνου, ανακουφίζει και κατευνάζει το οτιδήποτε.
Αιματίτης:
Ο αιματίτης είναι ο λίθος που προστατεύει τον οργανισμό από διάφορες παθήσεις. Ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος, δρα ευεργετικά και περιορίζει τα εμφράγματα και το εμφύσημα. Έχει αντιπυρετική δράση, θεραπεύει την αϋπνία και βοηθά στην επούλωση καταγμάτων.
Ιαδεΐτης:
Ρυθμίζει τα υγρά του σώματος, απομακρύνει τους πονοκεφάλους, τους έντονους ιλίγγους και τις ζαλάδες. Επιπροσθέτως δρα ευεργετικά στην σπονδυλική στήλη και επουλώνει πιο γρήγορα σπασίματα.
Ακουαμαρίνα:
Ανακουφίζει από νευρόπονους, αυχενικά σύνδρομα, ζαλάδες και έντονους πονοκεφάλους, βελτιώνει την όραση και είναι χρήσιμη για την αντιστάθμιση μυωπίας ή της πρεσβυωπίας. Καταπραΰνει τις αλλεργίες, το βήχα και τους πρησμένους αδένες.
Ροζ νεφρίτης:
Είναι μια πέτρα αποτοξίνωσης και καθαρισμού. Τονώνει την καρδιά και το κυκλοφορικό. Επίσης, δυναμώνει τα κόκαλα και τους ιστούς. Υποστηρίζει μια καλή εγκυμοσύνη και διευκολύνει τη διαδικασία του τοκετού.
Καρνεόλη:
Αυξάνει τη γονιμότητα, διεγείρει τους σεξουαλικούς αδένες και καθιστά τα άτομα πιο ενεργά σεξουαλικά. Επίσης ενεργοποιεί το μεταβολισμό και διώχνει τους εφιάλτες, χαρίζει ένα ήρεμο ύπνο.

Με τι τρόπο τα χρησιμοποιούμε:

Ο πιο διαδεδομένος τρόπος είναι να τις φοράτε είτε σαν κόσμημα, είτε απλά να το έχετε σε κάποια εσωτερική τσέπη των ρούχων σας.
Δοκιμάστε ακόμη και να κοιμάστε κοντά τους, τοποθετώντας τους λίθους κάτω από το μαξιλάρι ή στο κομοδίνο και θα ανακαλύψετε ότι οι αϋπνίες θα γίνουν παρελθόν.

Ξεκίνα και εσύ το «Ενεργειακό» σου ταξίδι αμέσως!

Βρες κοσμήματα που αντιπροσωπεύουν αυτό που είσαι και τον τρόπο σκέψης σου, στο ανανεωμένο Site της Sungrace!

Τα minimal, chic κοσμήματα ταιριάζουν σε όλες μας και συνδυάζονται με πολλούς τρόπους.

Μη ξεχνάτε να αγαπάτε τον εαυτό σας και να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να είστε υγιής, ευτυχής και διαυγής!

Τα λέμε ξανά σύντομα με νέα προιόντα και πληροφορίες!
Μείνετε συντονισμένοι…

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *