Έκθεση Παρουσίες 2020 στο Metropolitan Expo

Η συμμετοχή μας στις εκθέσεις είναι πολύ σημαντικές για εμάς! Συμμετέχουμε με πολύ χαρά και μεράκι και ετοιμάζουμε καινούριες συλλογές κάθε φορά!

Η διαδραστικότητα που έχουμε με εσάς κατά την διάρκεια των εκθέσεων είναι αυτό που μας κάνει να αγαπάμε τόσο πολύ αυτό το θεσμό. Ερχόμαστε σε επαφή με παλιούς, νέους και αγαπημένους πελάτες μας και είμαστε εκεί για να μάθουμε τα νέα σας, να μας πείτε πως πήγαν τα προϊόντα μας στο κατάστημα σας και να μάθουμε γενικά την άποψή σας. Η επικοινωνία είναι το βασικό χαρακτηριστικό για μία καλή συνεργασία.

Κάθε φορά καινούρια προϊόντα κάνουν την εμφάνιση τους στο περίπτερο μας. Φέτος την τιμητική τους είχαν οι συλλογές Navy Greece, Navy Santorini, Navy Rhodes, όπως καταλαβαίνετε το Navy  θα φορεθεί πολύ φέτος! Κάνουμε τα πάντα για να έχετε όλες τις τάσεις, μοντέρνες, κλασσικές και πιο ιδιαίτερες μέσα από τις συλλογές των προϊόντων μας. Είμαστε εδώ για εσάς σας στηρίζουμε και επενδύουμε σε εσάς και τις συνεργασίες μας.

Την τιμητική τους φέτος είχαν και τα Greek Eyes, που δεν παύουν να είναι στη μόδα και “must”, όσα χρόνια και αν περάσουν! Εμείς πάντα περνάμε όμως το σχεδιασμό τους σε άλλα επίπεδα και θέλουμε να εξελίσσουμε τα επίπεδα τους και να τα προσαρμόζουμε στα νέα δεδομένα και τις ανάγκες της αγοράς. Έτσι και φέτος εκτός από την Συλλογή μας Greek Eyes, θέλουμε να σας παρουσιάσουμε και την συλλογή μας Mandala Eye, μία κλασσική, αλλά και ταυτόχρονα μοντέρνα συλλογή που δεν είναι μόνο για τουριστικά καταστήματα, αλλά και καταστήματα λιανικής της που δεν έχουν μόνο τουριστικό κοινό.

Ανάμεσα στις συλλογές μας που δεν είναι μόνο για την τουριστική αγορά μπορούμε να τοποθετήσουμε και την συλλογή μας με τα Μηνύματα, μία συλλογή με πιο “girly”  και θετικό υπόβαθρο, που μπορεί να απευθυνθεί σε όλα τα κοινά, ανεξαρτήτου ηλικίας. Θετικά μηνύματα και σκέψεις που εστιάζουν στο πως θα πρέπει να σκεφτόμαστε και έχουμε, αλλά και να λαμβάνουμε θετικά μηνύματα και σκέψεις.

Όλα αυτά και πολλά άλλα είναι εδώ και σας περιμένουν να τα δείτε και να επιλέξετε εσείς ποία από αυτά θα ταίριαζαν στην δική σας αισθητική και στην αισθητική του καταστήματος σας.

Δώστε την ευκαιρία, ακόμα και σε προϊόντα που νομίζετε ότι μπορεί να μην σας ταιριάζουν, δοκιμάστε πριν αποφασίσετε να απορρίψετε ή να επιλέξετε κάποια προϊόντα! Δεν ξέρετε τι κοινό θα προσελκύσετε! Η αγορά αλλάζει, κινείται και εξελίσσετε και όλοι μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτές τις αλλαγές!

Αγάπη και χρόνος είναι αυτά που χρειάζονται για να πετύχει κάτι πραγμματικά!

 

 

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *